Catering hem till dörren eller kanske en matlagningsaktivitet för personalen?

Oavsett vilka önskemål ni har för en lyckad kväll där god mat och dryck är en central del gör vi allt för att ni skall bli nöjda. Kontakta oss och berätta hur ni vill att en perfekt middag skall vara eller låt oss komma med förslag. Exempel på färdiga menyer hittar ni under fliken "cateringmenyer".

Matlagningskurs

Under en kväll lagar vi mat tillsammans med er. En sådan aktivitet är perfekt teambuilding för personalen som får tillfälle att lära känna varandra på ett närmare plan.
En matkurs är lämplig för upp till 16 deltagare men är ni fler rekommenderar vi att kombinera kockandet med t.ex. en dryckesprovning tillsammans med någon av våra inspirerande föreläsare.

Catering

Buffé till företagseventet eller en 4-rätters middag serverad i ditt eget hem? Vi ser till att ni blir nöjda!

Muurikka

Med en Muurikka stekhäll i trädgården skapar vi inte bara god mat utan ger festen en extra dimension. Paella, fisksoppa eller viltgryta är populära rätter från pannan men möjligheterna är mycket större än så!

Raw food event

Viktor Ingemarsson är redan en storhet i raw foodkretsar. Hans fantasifulla och läckra rätter ger både kroppen och själen en ny dimension. Lindholmens Matsal har förmånen att kunna vara värd för Viktors inspirerande föreläsningar och matlagningskurser till våren.